Imaginea profesionalӑ

Studii cu reputație ne-au arătat că primele impresii sunt atât de importante, încât nu le putem trece cu vederea. În primele secunde de la întâlnirea cu cineva, deja își formează o impresie despre noi, iar 55% din această opinie se bazează pe modul în care arătăm, cum ne prezentăm vizual, în ce suntem îmbrăcați. Toate aceste lucruri contează, iar noi trebuie să ne întrebăm dacă suntem îmbrăcați conform statutului către care tindem. Următoarea întrebare care se impune este: Cum vrem să fim percepuți de către alte persoane?

Noi ne îmbrăcăm pentru oamenii în a căror companie vom fi, de aceea este esențial să știm cum se așteaptă ei să ne îmbrăcăm. Construirea unei imagini personale sau profesionale este o colecție de numeroase mici investiții financiare, de timp și de efort. Există o mulțime de detalii și strategii pe care le putem stăpâni pentru a ne asigura că imaginea profesională pe care o creăm este cea care ne ajută să ne atingem obiectivele profesionale.

În alegerea hainelor care ne vor evidenția personalitatea și poziția socială avem o importantă regulă de orientare: dacă nu trebuie să ne schimbăm hainele când ajungem acasă de la birou, atunci probabil că am purtat ținuta greșită.

Ce vei afla:

  • vom vorbi despre prima impresie;
  • cum și cȃt de repede se formeazӑ ea;
  • despre importanța și impactul pe care ȋl are vestimentația în felul în care suntem percepuți;
  • care este profilul personal printr-o scurtă analiză, alӑturi de câteva sfaturi în crearea propriului stil vestimentar;
  • ce include o garderobӑ de bazӑ.
  • Consiliere privată
  • Consiliere de grup
Consiliere privată

Pentru că nu toată lumea agrează învățarea în grup, alături de alte persoane, datorită diferenței de vârstă sau de statut, am creat acest tip de consiliere. Ea este adaptată nevoilor specifice ale persoanei care dorește informații, training legate de o situație particulară sau un obiectiv principal.

Consiliere de grup

Adresată unui număr de 5-7 persoane, permite discuții specifice nevoilor comune grupului. Susținerea noastră constă într-o varietate de moduri de antrenament sau jocuri de rol, astfel încât calitățile de care dispuneți deja să fie transformate și aduse la nivelul excelenței.